Objem láhve |
0,75 l |
Odrůdy |
72% Sauvignon Blanc, 28% Chardonnay
|
Země |
Jižní Afrika |
Region |
Coastal Region |
+ zobrazit další vlastnosti +
|
Obsah zbytkového cukru |
4,9 g/l
|
Obsah kyselin |
6,5 g/l
|
Obsah alkoholu |
13 %
|
pH |
3,27
|
Typ uzávěru |
Šroubovací |
Teplota servírování |
10 až 14 °C |
Nejlepší k pití |
co nejdříve, jako mladé svěží víno |
Způsob zpracování |
odrůdy se zpracovávají odděleně, sur lie (zrání na kalech) |
Fermentace v nerezových tancích |
při kontrolované teplotě 12°C až 15°C
|
Zrání v nerezových tancích |
2 měsíce
|
Nadmořská výška vinic |
350 m n.m.
|
+ skrýt další vlastnosti +
|