Objem láhve |
0,75 l |
Odrůdy |
100% Chardonnay
|
Země |
Jižní Afrika |
Region |
Coastal Region |
Terroir |
ze 2 oblastí, 3 hospodářství, 4 klonů, 7 vinic (největší 1ha)
|
+ zobrazit další vlastnosti +
|
Obsah zbytkového cukru |
1,9 g/l
|
Obsah kyselin |
6,4 g/l
|
Obsah alkoholu |
13 %
|
pH |
3,23
|
Teplota servírování |
10 až 14 °C |
Způsob zpracování |
sur lie (zrání na kalech), víno z každé parcely se zpracovává odděleně |
Fermentace v nerezových tancích |
50% fermentačního procesu v nerezových tancích
|
Fermentace v dřevěných sudech |
50% fermentačního procesu v dubových nevypálených sudech
|
Zrání v dřevěných sudech |
12 měsíců v 500l dubových sudech na jemných kalech (přidání jemných kalů z předchozích dvou ročníků)
|
Vedení révy |
Gobelet (bush trained), Guyot (vertical shoot positioning) |
Práce na vinici |
ruční sběr a třídění hroznů |
+ skrýt další vlastnosti +
|