Objem láhve |
0,75 l |
Odrůdy |
100% Cabernet Sauvignon
|
Země |
Itálie |
Region |
Veneto |
Terroir |
10 km od Jaderského moře, 50 km od Dolomit
|
+ zobrazit další vlastnosti +
|
Obsah zbytkového cukru |
1,6 g/l
|
Obsah kyselin |
4,7 g/l
|
Obsah alkoholu |
13 %
|
Typ uzávěru |
Korkový |
Teplota servírování |
14 až 18 °C |
Nejlepší k pití |
do 10 let od ročníku sklizně |
Způsob zpracování |
drcení hroznů, odstopkování hroznů |
Fermentace v nerezových tancích |
při kontrolované teplotěř
|
Macerace |
při kontrolované teplotě
|
Zrání v dřevěných sudech |
8 až 12 měsíců v sudech typu barrique
|
Podnebí |
mírné, středomořské |
Poloha vinic |
Fossalta di Piave - Le Ronche
|
Založení vinic |
1986 až 2009
|
Hustota vinic |
8.400 rostlin/ha
|
Podloží vinic |
jíly, mořské/říční sedimenty (aluviální) |
Období sklizně |
přelom září a října |
Vedení révy |
Guyot (vertical shoot positioning) |
+ skrýt další vlastnosti +
|