Objem láhve |
0,75 l |
Sladkost |
suché |
Odrůdy |
70% Chardonnay, 30% Pinot Noir
|
Země |
Itálie |
Region |
Lombardia |
+ zobrazit další vlastnosti +
|
Obsah zbytkového cukru |
4 g/l
|
Obsah kyselin |
7,6 g/l
|
Obsah alkoholu |
12,5 %
|
pH |
3,02
|
Siřičitany |
82
|
Objem produkce |
45.000 lahví
|
Typ uzávěru |
Hřibová zátka |
Teplota servírování |
6 až 10 °C |
Nejlepší k pití |
do 10 let od ročníku sklizně |
Způsob zpracování |
jemné lisování, sekundární fermentace klasickou metotou (Champenoise) |
Fermentace v nerezových tancích |
při kontrolované teplotě 14°C
|
Fermentace v dřevěných sudech |
při kontrolované teplotě 14°C
|
Zrání v nerezových tancích |
část cuvée 8 měsíců při kontrolované teploptě
|
Zrání v láhvi |
36 měsíců
|
Podnebí |
kontinentální, mírné, středomořské |
Poloha vinic |
Coccaglio
|
Název vinice |
CruPerdu
|
Rozloha vinic |
4 ha
|
Hustota vinic |
5.500 rostlin/ha
|
Výtěžnost vinic |
90 hl/ha
|
Období sklizně |
konec srpna |
Práce na vinici |
ruční sběr a třídění hroznů |
+ skrýt další vlastnosti +
|